About

ANNE
A PHOTOGRAPH NEEDS TO TELL A STORY. YOUR STORY.

Een goede foto moet een mooi moment pakken zoals een zeepbel net voordat hij uit elkaar spat. Als de tijd even stilstaat. Van zwangerschap foto’s tot een portret of een bedrijfsreportage met team foto’s. Ik draai er mijn hand niet voor om.

YOU WORK FOR IT YOU EARN IT

Op mijn 24ste heb ik in 1 dag tijd een ondernemersplan in elkaar gezet. Ben ik naar de bank gegaan om geld te lenen en in 4,5 maanden stond mijn zaak er. Toen ik mijn plan schreef had ik nog geen plaats, promotiebeleid, product of personeel. Op mijn 28ste heb ik mijn zaak succesvol verkocht. Door mijn ondernemers ervaring ben ik heel eerlijk en weet ik waar de pijnpunten liggen als ondernemer. Dingen moeten praktisch zijn en passen in je bedrijfsvoering. Hoe weeg je kosten en groei af? Door te meten en te weten.

Social media geeft ons tegenwoordig zoveel data om je doelgroep te helpen bepalen, nieuwe klanten te bereiken en daardoor groei te realiseren. In sommige gevallen adviseer of begeleid ik en andere gevallen neem ik al je marketing over om je tijd en ergernis te besparen.

Door mijn achtergrond en ervaring kijk ik met een frisse blik naar je bedrijf. Samen eens alles doornemen en kijken wat er nog meer uit te halen valt? Bel me, mail me of ga koffie met me drinken om alles eens door te praten. Ik denk graag met je mee.